کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

در مرحله بعد، تعیین رنگ نهایی کامپوزیت متناسب با رنگ دندان های خودتان (که درمان غیرطبیعی جلوه نکند)

همچنین کامپوزیت قابلیت ترمیم و اصلاح در آینده را نیز دارد و شما می‌توانید بعد از مدتی آن را اصلاح و ترمیم کنید.

بیشترین و قابل توجه ترین کاربرد آن پر کردن دندان بعد از عصب کشی، ترمیم دندان های آسیب دیده و رفع عیوب ظاهری دندانی است.

آیا کامپوزیت دندان را خراب می‌کند؟ در صورتی که به درستی انجام شود، کامپوزیت به دندان آسیب نمی‌زند، اما نگهداری صحیح از آن بسیار مهم است.

عدم نیاز به مواد فلزی: در ترمیم‌های ایجاد شده با استفاده از کامپوزیت، نیاز به استفاده از مواد فلزی مانند آمالگام وجود ندارد.

این روش برای ترمیم کوچکترین آسیب‌ها و همچنین تغییرات زیبایی در دندانها مناسب است. همچنین، کامپوزیت می‌تواند در یک نوبت توسط پزشک دندانپزشک انجام شود و نیاز به ویزیت‌های مکرر کمتری دارد.

پالیش یا پولیش کامپوزیت، فرآیند نهایی در اجرای کامپوزیت دندان است که هدف آن افزایش براقیت و هموار کردن سطح کامپوزیت‌ها است.

پس از هر وعده غذایی مسواک بزنید و از نخ دندان برای از بین بردن پلاک‌های دندانی حتما استفاده کنید. غرغره آب نمک نیز به کاهش التهاب لثه‌ها کمک می‌کند.

در مرحله بعدی، برای افزایش چسبندگی کامپوزیت به دندان، یک محلول اسیدی (اسید فسفریک ۳۰ تا ۴۰ درصد) به سطح دندان اعمال می‌شود تا مینای دندان جهت پیوند مناسب {شرایط کامپوزیت دندان با کامپوزیت آماده شود.

من می خوام کامپوزیت کنم، قبلش لازمه کاری انجام بشه؟ چقدر طول می کشه؟

مواد کامپوزیتی یک سری مواد خمیری هستند و دندانپزشک یک لایه نازک از آن‌ها را روی دندان بیمار قرار می‌دهد. همچنین این مواد طیف رنگی وسیعی دارند و از سفیدترین رنگ‌ها تا تیره‌ترین را شامل می‌شوند و هر فردی متناسب با علاقه و رنگ چهره خود می‌تواند از این مواد برای رفع مشکلات دندانی استفاده کند.

تجهیزات مدرن: مطب با تکنولوژی‌های پیشرفته را ترجیح دهید.

بررسی دقیق دندان‌ها و مشاوره برای انتخاب بهترین رنگ کامپوزیت دندان

کامپوزیت دندان یکی از روش‌های محبوب و مؤثر در زیباسازی و ترمیم دندان‌هاست که با مزایا و معایب خود همراه است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *